Підсумок роботи підрозділу ФТУ за 6 місяців 2020-2021 року.

Старт виявився цікавим і вдалим, в грудні до нас завітав С. Стаховський, що на той час був першою ракеткою України. Майстер-клас такого рівня тенісиста стався вперше за все існування тенісу в нашому місті. І ми це зробили, заради тих вражень, які справив на дітей цей захід. Також за підтримки будівельної компанії ЦБК було проведено два дитячих турніри, регіональний турнір по програмі «СТАРТТЕНІС», два регіональні турніри для дорослих а також сімейний турнір в якому грали майже 20 тенісних пар. В актив можна занести надання допомоги Новгородківській громаді по влаштуванню тенісного корту для занять та популярізації тенісу на території регіону.

В планах на короткострокове майбутнє задля розвитку тенісу в регіоні провести сумісні заходи з Олександрівською і Олександрійською тенісною громадою. Так найближчим часом відбудеться регіональний турнір для дорослих за підтримки Д. Чубенко (компанія ТРОЯН), другий турнір для дітей «СТАРТТЕНІС» і черговий турнір «Зірка тенісу ЦБК».

А головним здобутком підрозділу ФТУ в області без перебільшення можна вважати розробку, запуск в роботу і обслуговування сайту ftu.kr.ua. Це сталося завдяки ще одній тенісній сім’ї Гіль. За це їм велика подяка.

Ручін Олександр

Голова регіонального представництва ФТУ в Кіровоградській області

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *